Over Paramedisch Kind & Jeugdsport centrum

Het Paramedisch Kind & Jeugdsport centrum is het eerste gespecialiseerd centrum in Amsterdam dat zich richt op de paramedische zorg voor kinderen van 0 t/m 18 jaar. Een kindvriendelijke aanpak binnen de behandeling en het spelenderwijs leren staat voorop met als doel het kind zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren.

Het Paramedisch Kind & Jeugdsport centrum biedt ook beweeggroepen voor kinderen. Onder begeleiding van de kinderdiëtist en/ of een kinder-oefen/fysiotherapeut en een opvoedkundige worden deze lessen verzorgd.

Werkwijze

Alle specialisten binnen ons centrum hebben ervaring in het behandelen van kinderen. De kracht van het Paramedisch Kind & Jeugdsport centrum is dat we op de hoogte zijn van elkaars expertise en indien nodig een doelgericht multidisciplinair behandeltraject kunnen opstellen. Het effect van de behandeling kan hierdoor vergroten en versnellen. Indien overleg nodig is met een leerkracht, een arts of een andere verwijzer dan zal hier altijd toestemming voor worden gevraagd bij de ouder(s)/verzorger(s).

Contactinformatie

Paramedisch Kind & Jeugdsport centrum
Bijlmerdreef 494 A-B
1102 AC Amsterdam Zuidoost

Paramedisch Kind & Jeugdsport centrum
Krugerstraat 7d
1091 LB Amsterdam

Contactformulier